Portada > Programes

Programes


10comarques

10 COMARQUES

El programa inclou entre tres i quatre reportatges seleccionats sota criteris d’interès informatiu i d’equilibri territorial. El programa pretén prioritzar, a més de l’actualitat, els continguts socials dels diferents municipis de la demarcació, a més de la realitat econòmica i política de la demarcació de Tarragona. Dirigit i presentat per Laura Roig, l’estructura bàsica del programa es basa en una presentació genèrica, amb la inclusió d’un sumari de presentació dels reportatges del dia, i una presentació per a cadascun d’ells; els reportatges són elaborats per les diferents televisions de la demarcació.

Més Informació
Web_gran_12_questions

12 qüestions

Dani Revenga entevista cada setmana un personatge rellevant de l'actualiat de les comarques del Camp de Tarragona.

Més Informació
Frame_al_dia

AL DIA CAP DE SETMANA

Informatiu de l'XTVL que ofereix un resum dels fets més destacats de l'actualitat de Catalunya, d'Espanya i del món. El programa es fa des de la redacció central de l'XTVL en col·laboració amb els serveis informatius de les televisions adherides. L'edició vespre del cap de setmana és presentada per Thaïs Trujillo.

Més Informació
Angles

ANGLES

Tertúlia al voltant de qüestions relacionades amb la vida quotidiana, com el paper de la gent gran a la nostra societat, l’educació sexual o la crisi del model de parella tradicional, sense deixar de banda els temes lligats a l’actualitat informativa, com la crisi econòmica. A més de la tertúlia, eix vertebrador d’Angles, el programa ofereix dos reportatges breus i una enquesta al carrer sobre el tema plantejat en cada entrega. Aquestes peces recullen el punt de vista de ciutadans de diferents punts de Catalunya, fet que permet aportar una visió coral sobre l’assumpte que es tracta. Presentat i dirigit pel periodista Jordi Sacristán, està coordinat per Trini Gutiérrez i realitzat per Carlos Molinario.

Més Informació
Arquitectures_cap_01

ARQUITECTURES

Programa divulgatiu sobre arquitectes i edificis de prestigi internacional. Té com a objectiu promoure l'arquitectura i les noves tendències arquitectòniques. Es dirigeix a un públic ampli pel seu caràcter divulgatiu i per l' interès que pot tenir estar al dia de les darreres tendències arquitectòniques.

Més Informació
Web_gran_auditori

Auditori

Per donar un cop d'ull a l'activitat cultural i els escenaris del territori del Camp de Tarragona

Més Informació
Autoindefinits_123

AUTOINDEFINITS

Autoindefinits és un programa d'esquetxos d'humor produït per Albena Teatre i Conta Conta Produccions per a Canal 9 de València.

Més Informació
004

CARRETERES SECUNDÀRIES

Programa sobre rutes en bicicleta per Catalunya que té com a guia el periodista i escriptor Rafael Vallbona. Cada episodi recorre paratges d'algun espai emblemàtic del nostre país, com el massís del Garraf, l'horta de Lleida, les vinyes del Penedès o la serralada de les Gavarres. I ho fa de la mà de personatges populars que són originaris dels indrets visitats o bé hi mantenen alguna relació.

Més Informació
Circopates1

CIRCÒPATES

Sèrie centrada en el món del circ contemporani català que combina reportatges amb ficció animada. Aquest programa apropa l’espectador a la realitat més humana dels artistes que es dediquen al circ i ho fa d’una manera avantguardista i renovadora. Cada capítol explica històries personals, mostra fragments d’espectacles i mira de trencar els prejudicis que encara pesen sobre el circ contemporani que es fa a Catalunya.

Més Informació
Ciutadella_381

CIUTADELLA

Resum de les sessions plenàries, de control al govern i de les Comissions que se celebren al Parlament de Catalunya. Notícies, reportatges i entrevistes amb especial interès pels temes locals i territorials.

Més Informació
4 3 2 1
Pàgines

Els Nostres Programes